DÜZCE / MERKEZ - Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi

Nis

2024 MSÜ sınavında, Türkiye 725.si olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Yavuz Selim Yılmaz’ı, emek veren değerli öğretmenlerimizi ve desteğini eksik etmeyen sevgili ailesini yürekten kutluyoruz.

…::::DÜZCE TURGUT ÖZAL ANADOLU LİSESİ::::……

Nis

İFTARA BİR TAS SICAK ÇORBA

Okulumuz "kütüphanecilik kulübü" öğrencileri sosyal sorumluluk çalışması kapsamında "İftara Sıcak Bir Tas Çorba" sloganıyla ihtiyaç sahibi 12 aileye gıda kolisi hazırlayarak ulaştırdı. Proje çalışmaları "Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli." düsturu içinde gerçekleştirildi.

Madden ve manen destek olan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

"Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında okulumuz kütüphanecilik kulübü öğrencileri 9 ve 10.sınıflara yönelik "siber güvenlik" eğitimi verdiler. Bizimle işbirliği yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

OKUL SPORLARI GELENEKSEL TÜRK OKCULUGU GENÇLER İL BİRİNCİSİ 9/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ ÖZGE ÇITIR OLDU.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz.

Çanakkale zaferimiz kutlu olsun!

Mrt

“Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muhare­belerini kazandıran bu yüksek ruhtur.” Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri 18 Mart Çanakkele Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamında Düzce Belediyesi öncülüğünde düzenlenen gezi programı ile Çanakkale gezisine katılım sağladı.

Mrt

Okulumuz Çocuk Hakları Kulübü tarafından başlatılan ve Gençlik Merkezi ortaklığıyla tüm ilde uygulanan “Mahallemin Okulu” projesi kapsamında toplanan yardımlardan en çok yardımı toplayan Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte tasnifi gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencilerinden

Elif Şimal EKİZOĞLU

okul sporları karate gençler Türkiye birinciliği kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü ve M. Akif Ersoy’u Anma Günü programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü komitesinde bulunan öğrencilerimizle Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanlığını ziyaret ettik. Ziyaretimizde bizi ağırlayan Şube Başkanımız Abdullah Markuş'a, sunumları ile bizi aydınlatan Gazimiz Ayhan Metin'e, şehit yakınlarımıza, gazilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fedakarlıklarının karşılığını ödemek mümkün değil. EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR.

Mrt

4 Mart Dünya Obezite Günü kapsamında okulumuzda güne fiziksel aktivitelerle başlayarak farkındalık oluşturulmuştur.

Şbt

Okulumuz Meslekleri Tanıtma Kulübü İlkay GÜLENÇ danışmanlığında kulüp öğrencileri tarafından, sokak hayvanları için yardım kampanyasında toplanan mamalar Düzce Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim edilmiştir.