DÜZCE / MERKEZ - Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi

Ara

2023 2024 Eğitim Öğretim yılında okul sosyal kulüplerimiz tarafından uygulanacak sosyal sorumluluk/toplum hizmeti çalışmalarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ara

Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında danışman öğretmenleri Bahattin Kaya liderliğinde Kızılay'ın "İyiliğe Dönüşüm Projesi"ne katkıda bulundular.

Öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla toplanan 138 kg tekstil malzemesi Kızılay yetkililerine teslim edildi. Emeği geçen kulüp danışman öğretmenimize, kulüp öğrencilerimize ve katkıda bulunan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden;

Ravza Yıldırım

Nehir Öztürk

Zeynep Alemdar

Masa Tenisi Yarışmasında il 2.si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Salgın hastalıklar ve salgınla mücadele / Osmanlı Devleti'nin salgın hastalıklarla mücadele deneyimi semineri 6 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 10:00'da Düzce Üniversitesi İstiklal Konferans Salonunda gerçekleşecektir. Konuşmacı: Doç. Dr. İsmail YAŞAYANLAR

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ortaöğretim kurumu öğrencileri arası şiir yarışmasında okulumuz öğrencileri Uygar Yağız KENDİRCİ il 1.si olurken, Ötykü Su GÜRSES il 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

11.sınıf öğrencimiz Uygar Yağız Kendirci İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışmalarında "Cumhuriyet Gemisi" isimli şiiriyle il birincisi olmuştur. Öğrencimize, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde, bisiklet ödülü Düzce Valimiz Sayın Selçuk ASLAN tarafından verildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Uygar Yağız Kendirci İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışmalarında "Cumhuriyet Gemisi" isimli şiiriyle il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Fikret Ün'ü tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Defne Yılmaz tarafından yazılan "Türk Dilini Doğru Kullanmanın Önemi" isimli deneme Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Cumhuriyet ve Türkçemiz Konulu deneme yarışmasında il birincisi olarak Düzce ilini temsilen Ankara'ya gönderilmiştir. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Fikret Ün'ü tebrik ediyoruz.

Ekm

Erasmus+ 2023 Günleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Projeden sorumlu İngilizce Öğretmenimiz Şener Ateş'e çok teşekkür ediyoruz.

GURUR GÜNÜMÜZ! 15 dereceden 9'u okulumuz öğrencilerine ait oldu.

Haz

Yusuf Taha Galitekin ,Ensar Efe Mutioglu ,Furkan Demirdelen ,İlbey Çağan Kendir ,Berkay Bektaş ,Taha Aybek ,Hidayet Efe Sağlam ,Yiğit Özsoy ,Ahmet Tugrul Altun ,İbrahim halil EVREN ,Atagan Güngör ve

Mervan Başkıran'dan oluşan erkek futsal B takımımız il 3.sü olmuştur. Sürece katkı veren oyuncularımız ile Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Cumhur İmren ve Recep Özdoğan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Çevre Haftası etkinlikler kapsamında Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdiresi Sayın Nurhan KARTAL uzman ekibiyle beraber okulumuzda "Geri Dönüşümün Önemi" konusunda faydalı bir sunum gerçekleştirdiler. Sunumun ardından Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdiresi Sayın Nurhan KARTAL öğrencilerimize hediye takdim etti.

Haz

Düzce MEMUR-SEN il temsilciliğince tertip edilen "Bir Bilenle Bilge Nesil" adlı yarışmada, öğrencimiz Ahmet Arif KUTLU "Titrek Çınarın Gölgesinde Yatağını Arayan Bir Nehir" adlı yazısyla birinci olmuştur. Öğrencimizi ve danışmanı tarih öğretmenimiz Dr. İsmail KAYA'yı kutluyoruz.